Liefst 55 signmakers schreven zich in voor de studiereis naar Las Vegas in april. Enthousiast en vol indrukken keerden ze terug; als organisatie herkennen wij dit van de voorgaande edities.
SI’BON organiseerde deze tweejaarlijkse studiereis, waar het accent ligt op innovatie en het bezoek aan de International Sign Expo centraal staat. De deelnemers konden zich zowel binnen als buiten deze vakbeurs laten inspireren door de nieuwste stromingen in signmaking.
De reis werd compleet door het gezamenlijk bezoek aan het indrukwekkende signbedrijf Yesco, dat signs met een grote diversiteit maakt en constructies toepast tot maar liefst 83 meter hoog.
De deelnemers verbleven in een van de grote themahotels, centraal gelegen op The Strip en konden zich zo blijven verbazen over alle toegepaste technieken. Het bezoek in de avond aan Fremont Street ontbrak natuurlijk ook niet: de oude straat met iconische casino’s is over de volle 400 meter overkapt door ledschermen waarop, over de volle lengte, video-animaties worden vertoond. Indrukwekkend