Probo wint bronzen FD Gazellen Award

Printproducent Probo uit Dokkum behoort wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Tijdens een feestelijke uitreiking werd donderdagavond de bronzen FD Gazellen Award binnengesleept in de categorie middelgrote bedrijven Noord-Nederland.

 

,,Een duidelijk signaal dat onze resellers exclusiviteit en betrokkenheid waarderen”, aldus een trotse René de Heij, die de award namens Probo in ontvangst nam. ,,Het is voor ons hele team een bekroning en een mooie stimulans om in 2017 op de ingeslagen weg door te gaan. Dat wil zeggen met een duidelijke visie, innovatief ondernemerschap én vooral met de focus voor de volle honderd procent op onze resellers.”

Probo produceert digitale printproducten voor resellers in de sign- en communicatiebranche en werd voor het derde jaar op rij genomineerd. De FD Gazellen Awards worden jaarlijks door het Het Financieele Dagblad toegekend aan de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Alle ondernemingen die hun omzet de afgelopen drie boekjaren ten minste 20% zagen groeien, mogen zich een FD Gazelle noemen.