MH Roadstyling (Sittard) en Reclamenodig (Roermond) gaan samen verder

Met ingang van 1 april 2018 zijn MH Roadstyling en Reclamenodig gefuseerd en gaan onder de naam MH Roadstyling verder.

 

Huidig directielid van MH Roadstyling Jos Mostard: “Het doel is om onze groeiende klantenkring een totaalpakket te kunnen bieden zodat we onze klanten volledig kunnen blijven ontzorgen op het gebied van reclame uitingen. Beide partijen versterken elkaar en de expertise en capaciteit worden verder uitgebreid. Kwaliteit, service en een eerlijke prijs blijven voor ons de belangrijkste waarden. Dus heeft u Reclamenodig dan kan MH Roadstyling u nu nóg beter van dienst zijn.”

 

Toonaangevende bedrijven

 

MH Roadstyling startte bijna 30 jaar geleden met het aanbrengen van reclame op voertuigen. In de loop der jaren groeide het aantal reclameproducten aanzienlijk. Tegenwoordig kan men er terecht voor ontwerp en realisatie van o.a. gevelreclames, reclameborden, raamfolies, vlaggen, zeildoeken, reclamezuilen, lichtreclames, carwrapping, interieurfolies, en belettering van o.a. wanden, ramen, kleding en relatiegeschenken. Daarnaast staat het bedrijf bekend om haar bewegwijzeringssystemen, zowel binnen als buiten.

 

Door de groei van het portfolio en het toenemende aantal medewerkers is ook het werkveld steeds groter geworden en heeft MH Roadstyling klanten verspreid over heel Nederland en de grensgebieden. Het bedrijf mag zich met haar 65 medewerkers en indrukwekkende portfolio momenteel dan ook één van de leidende reclame productiebedrijven van Nederland noemen.