Innovation Print Award

Volgende maand wordt de Pure Digital Show in Amsterdam RAI georganiseerd, een nieuw en uniek digitaal printevent voor de creatieve gemeenschap. Het verbindt de innovatieve kracht van digitaal printen met de creatieve sector en wil een springplank zijn voor printbedrijven om interessante markten aan te boren. Dat wil zij bereiken door zowel bezoekers als exposanten een unieke en allesomvattende ervaring mee te geven waarin creatieve visie, technische expertise en praktische realisatie hand in hand gaan. De beurs wordt gecombineerd met de bouwbeurs Building Holland die zich richt op de doelgroepen architecten, binnenhuis– en productieontwerpers, alsook art-directors. Voor meer informatie zie de flyer, die tevens toegang geeft tot de beurs. Men kan ook kosteloos Early VIP-kaarten bestellen via puredigitalshow.com, waarmee men extra faciliteiten krijgt.

 

Op de eerste avond van de beurs wordt de Innovation Print Award uitgereikt, gebaseerd op een exclusieve wedstrijd voor de erkende signbedrijven.

 

Hoe doet u mee?
Heeft u een mooi voorbeeld van bijzondere toegepaste printtechniek in sign?

 

  • Stuur enkele foto’s plus een (kleine) beschrijving van het product naar info@sibon.nl (eventueel via WeTransfer.com).
  • We ontvangen uw aanmelding graag voor 5 april 2018.
  • Alleen bij SI’BON aangesloten signbedrijven kunnen deelnemen aan de wedstrijd.

 

Door deel te nemen aan deze wedstrijd slaat u twee vliegen in één klap. Het deelnemende signbedrijf genereert extra publiciteit ten overstaan van de eindgebruiker én wij geven deze beurs vanuit de leden van SI’BON meer inhoud. Vanuit SI’BON zorgen wij voor een professionele publicatie en zal een vakjury de winnaar uit de inzendingen aanwijzen.