Dokkumer Vlaggen Centrale opent nieuwe Sign vestiging in Amsterdam

Afgelopen maand is de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) met haar vestiging voor signing verhuisd naar een nieuwe locatie in Amsterdam-Noord. Vanuit deze vestiging breidt zij haar sign assortiment verder uit met partner Zeeman Reclamegroep uit Den Helder.

 

Hiermee verruilt DVC na bijna 10 jaar haar locatie aan de Spaklerweg in Amsterdam voor een pand op de NDSM-werf in de hoofdstad. Onder de naam DVC Sign zet het van origine vlaggenbedrijf een grote stap op het gebied van signing, waarmee zij klanten als kwaliteitsaanbieder een totaal pakket aan visuele oplossingen biedt.

 

Eric de Jong, Sales Manager bij DVC, is trots op deze ontwikkeling: “We zijn al een aantal jaren actief in de signing branche en deze stap geeft ons ontzettend veel kansen om verder te groeien in de wereld van signing. We hebben in dit pand veel meer ruimte dan op de voormalige locatie, waardoor we hier zelf aan de slag kunnen met het bestickeren van auto’s en het bedrukken van plaatmateriaal. Dat biedt nieuwe mogelijkheden waarmee we, naast het voordeel van one-stop-shopping, ook de snelheid en flexibiliteit kunnen bieden die binnen deze markt zeer belangrijk is.” Menno Zeeman, eigenaar van Zeeman Reclamegroep, vult aan: “We willen vanuit Den Helder ongeveer 15 specialisten gaan stationeren in Amsterdam-Noord. Regionaal starten we met vier montageteams en zeven werkvoorbereiders. Zo hopen we binnen enkele maanden op volle sterkte te zijn.”

 

DVC is al jaren specialist in het bedrukken van reclamemiddelen op doek. Sinds 2017 is zij in samenwerking met Zeeman Reclamegroep gestart met het uitbreiden van haar assortiment met als belangrijkste doel om klanten te ontzorgen. Dit doet zij door het bieden van een breed assortiment producten én oprechte aandacht voor de klant. “De markt vraagt steeds vaker om een totaalpakket aan promotionele oplossingen. Voor deze complete visuele identiteit kunnen zij bij DVC terecht, met een flinke dosis energie en enthousiasme erbij,” aldus Eric de Jong. Een mooi voorbeeld van een traditioneel bedrijf dat door de jaren heen is blijven innoveren en anno 2019 nog steeds succesvol opereert in binnen- en buitenland.