Derde Rondetafel-bijeenkomst voor jonge ondernemers

Afgelopen donderdag organiseerde SI’BON alweer voor de derde keer een Rondetafel-bijeenkomst voor de jonge ondernemers. Dit keer bij het Erkend Signbedrijf Dr. Sticker in Roosendaal.

 

De collega signmakers hadden er geen moeite mee om soms wel anderhalf uur te reizen, zodat de bijeenkomst een fraaie opkomst kende. Eerdere Rondetafel-bijeenkomsten werden georganiseerd in Stoutenburg-Noord en Alphen aan den Rijn; zo maken de deelnemers van dichtbij kennis met collega-signbedrijven doordat er ‘in de keuken’ mag worden gekeken.

 

Met een informeel programma wordt kennis en ervaring op allerlei gebied gedeeld. En natuurlijk verzorgt het gastbedrijf een bedrijfspresentatie met rondleiding, wat bij elk bedrijf toch weer anders is. Dr. Sticker is naast een signbedrijf met klantcontact ook online verkoper van stickers, hetgeen om een heel andere bedrijfsstrategie vraagt. Ook deze keer dus weer een interessante bijeenkomst voor de jonge (sign)ondernemer. De deelnemers waren er na afloop zeer enthousiast over. En wordt vervolgd, want elke zes maanden organiseert SI’BON een Rondetafel-bijeenkomst.