Bijzondere aangesloten leveranciers

Ook deze maand hebben diverse nieuwe bedrijven zich bij SI’BON aangemeld. Een vijftal signbedrijven (waarvan één gevestigd in België) en een aantal leveranciers (waarvan ook één gevestigd in België). Vanuit de organisatie zijn wij enthousiast over deze ontwikkeling, want met meer partijen kunnen wij in de signsector uiteindelijk ook meer bereiken.

 

Elk toekomstig Erkend Signbedrijf wordt op het afgesloten deel van sibon.nl en sibon.be voorgesteld, zodat alle aangesloten bedrijven er kennis van krijgen en op basis daarvan kunnen balloteren.

Van de aangesloten leveranciers vermelden wij alleen de algemene gegevens, met de gedachte dat iedereen de leveranciers wel kent. Overigens krijgt elke aangesloten leverancier op het afgesloten deel een eigen pagina waar zij al haar producten en diensten kan ‘etaleren’. Hoewel dus geen uitgebreide introductie vooraf, wel uitgebreide informatie over de leverancier.

 

In het afgelopen jaar hebben wij nu enkele ‘personeelsleveranciers’ kunnen verwelkomen; Application Partners B.V., Heek Montage B.V., PR Signing VOF, Tecmo Team B.V. en nu ook Beletterhelden BV. De eerste vier zijn montagebedrijven (wel verschillend in dienstverlening) en de laatste is een detacheringsbureau dat vanuit het signbedrijf Van Essen Van Raay in een aantal maanden specifiek beletteraars opleidt en de leerling een baangarantie aanbiedt door deze vervolgens bij een collega signbedrijf onder te brengen. Ontwikkelingen die inhaken op de behoefte van bedrijven om met een flexibele schil te werken, specialisme in te huren of om via een makkelijke weg aan goed personeel te komen. Zeker een mooie aanvulling in deze tijd nu (over de gehele linie gezien) vakmanschap schaars aan het worden is.

 

Vanuit SI’BON blijven wij zoeken naar bijzondere marktpartijen die zich willen aansluiten om kennis en kunde te delen.