10 redenen om lid te worden

Keurmerk

Als een signbedrijf voldoet aan de erkenningseisen, kan het bedrijf een Erkend signbedrijf worden. Het Erkend signbedrijf verkrijgt een certificering en een erkenningschild van SI’BON en kan dit gebruiken voor promotie onder de klanten. Dit keurmerk is voor de eindgebruiker een garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

Vergroting vindbaarheid

Via de website van SI’BON is elk Erkend signbedrijf beter vindbaar op internet. Een signbedrijf kan een miniwebsite maken waardoor zij hoger in de Google-resultaten zal verschijnen. Dit levert het signbedrijf extra klanten op.

Laatste ontwikkelingen

SI’BON houdt haar aangesloten leden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die betrekking hebben op de signbranche. Dit doet SI’BON via de website, de maandelijkse nieuwsbrieven en de jaarlijkse bezoeken door een branchemanager van SI’BON.

Juridische dienstverlening

SI’BON heeft de kennis in huis om het signbedrijf op allerlei wettelijke terreinen van juridisch advies te dienen. Indien nodig koopt SI’BON hiervoor ook externe kennis in.

Algemene leveringsvoorwaarden

SI’BON heeft leveringsvoorwaarden laten ontwikkelen die geheel afgestemd zijn op het signbedrijf. Eenmaal lid van SI’BON mogen deze per direct worden toegepast.

Collectieve voordelen

Een goed voorbeeld van een collectief voordeel is de korting die SI’BON-leden krijgen op verzekeringen. De collectieve verzekeringen van SI’BON bieden dekking voor allerlei specifieke risico’s waar het signbedrijf mee geconfronteerd kan worden, tegen aantrekkelijke condities en premies. Naast collectieve verzekeringen biedt SI’BON nog meer collectieve voordelen. Denk bijvoorbeeld aan cursussen, workshops en trainingen.

Bundeling van krachten

Door bundeling van krachten krijgen we meer voor elkaar. Ieder lid bij SI’BON levert daar indirect een bijdrage aan en kan voordeel behalen uit de resultaten.

Investering in signbranche

SI’BON investeert continu in de signbranche, voorbeelden hiervan zijn de sign-CAO, de landelijk erkende opleiding signmaker en de Vakbeurs sign.

Uitbreiding netwerk

SI’BON bevordert de samenwerking met collega signbedrijven en speelt hierin een coördinerende rol. Hierbij valt te denken aan het signbedrijf als toeleverancier van producten of aan het inzetten van andere signbedrijven voor montagewerkzaamheden, geografisch verspreid over heel Nederland en België.

Promotie

SI’BON heeft als belangrijke doelstelling de signbranche een eigen identiteit te geven en herkenbaar te maken. Als de klant de signbranche herkent heeft elk signbedrijf daar profijt van.